Σύλλογος Γονέων – Κηδεμόνων. Πρόσκληση.

Αγαπητοί γονείς,
Την Τρίτη 9/2/2016 στις 12:30, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από τη Διεύθυνση του Σχολείου, θα δοθεί η βαθμολογία των παιδιών μας για τις επιδόσεις τους στο 1ο τετράμηνο του Σχολικού έτους. Με αφορμή των ερχομό όλων σας στο σχολείο, πριν την παράδοση της βαθμολογίας, θα γίνει συνέλευση με σκοπό την ενημέρωσή σας σχετικά με το σύλλογο γονέων και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Η συνέλευση για τη διενέργεια αρχαιρεσιών ? εκλογών για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου είναι η τρίτη σε σειρά και οι αρχαιρεσίες θα γίνουν με όποια τακτοποιημένα μέλη είναι παρόντα.
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας ιδρύθηκε πριν από ένα χρόνο με τη συνδρομή 23 ιδρυτικών μελών, πήρε όλες τις νόμιμες άδειες και ΑΦΜ από την εφορία, αλλά λειτουργεί με το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο και χρειάζεται να αποκτήσει τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο. Σκοπός του Συλλόγου μας είναι να συνδράμει με όποιον τρόπο είναι δυνατόν στο εκπαιδευτικό έργο τόσο των καθηγητών και τη μόρφωση των παιδιών μας και να κάνει πιο εύκολη τη ζωή τους στο δύσκολο δρόμο που έχουν μπροστά τους.
Σκοπός του ακόμη είναι η αλληλοστήριξη παιδιών και οικογενειών του σχολείου μας και η παροχή στήριξης σε κάθε δοκιμαζόμενη οικογένεια, με διακριτικότητα και σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια, να βοηθήσει με τα όποια λιγοστά μέσα διαθέτει.
Θα θέλαμε, όλοι εσείς οι γονείς των μαθητών Λυκείου, ν? ασχοληθείτε με τα του Συλλόγου, να συμμετέχετε στο Διοικητικό Συμβούλιο, να επικοινωνήσετε μαζί μας, ώστε να σας ενημερώσουμε για την πορεία του Συλλόγου, τη διαδικασία της Γενικής Συνέλευσης και των αρχαιρεσιών της και οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί. Ιδιαίτερη σημασία για το Διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει έχει η συμμετοχή σ? αυτό γονέων μαθητών της Α? Λυκείου, δεδομένου ότι οι μαθητές αυτοί έχουν μελλοντική πορεία τριών περίπου χρόνων στο Σχολείο.
Θέλουμε σ? αυτή τη δύσκολη προσπάθεια που ξεκινήσαμε πέρυσι, να γινόμαστε ολοένα και περισσότεροι αυτοί που θα ασχολούμαστε με τα δρώμενα του σχολείου. Έτσι θα χαιρόμαστε τα αποτελέσματα των κόπων μας μαζί με τα παιδιά μας, δίνοντάς τους ένα καλό παράδειγμα ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε καλύτερα!
Γι? αυτό σας καλούμε την Τρίτη 09/02/2016 στις 11:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολείου για να κάνουμε συνέλευση ? ενημέρωση και αρχαιρεσίες.
Ελπίζουμε στο ενδιαφέρον και στη συνεργασία σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων!
Με τιμή
Για το προσωρινό Δ.Σ.
Θανάσης Κουρόγλου
Τηλ. Επικοινωνίας: 6945160697

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...