Οδηγίες για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών

 Σας ενημερώνουμε ότι την  Παρασκευή, 31/05/2024, ημέρα έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων, οι  υποψήφιοι πρέπει να βρίσκονται στο εξεταστικό κέντρο  στις 07:40π.μ.

  • Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση των υποψηφίων τις ημέρες των εξετάσεων, διότι δεν επιτρέπεται η είσοδος σε κανένα υποψήφιο/ καμία υποψήφια μετά τη διανομή των θεμάτων.
  • Οι εξεταζόμενοι γίνονται δεκτοί στις εξετάσεις με βασικό αποδεικτικό στοιχείο το Δελτίο εξεταζομένου και δεν είναι απαραίτητο να έχουν άλλο αποδεικτικό στοιχείο (ταυτότητα ή διαβατήριο)
  • Επισημαίνεται ότι οι υποψήφιοι/ες δεν επιτρέπεται να έχουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό (blanco), υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών ή επικοινωνίας (π.χ. κινητά τηλέφωνα, mp3, ρολόγια κ.τ.λ.), άλλα αντικείμενα εκτός από αυτά που επιτρέπει η ΚΕΕ (Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων). Απαγορεύεται οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να δολιεύσει τη διαδικασία της εξέτασης (γραμμένα χέρια κ.τ.λ.).
  • Η κατοχή κινητού (έστω και απενεργοποιημένου) μέσα στην αίθουσα συνιστά επαρκή λόγο μηδενισμού του γραπτού.
  • Οι υποψήφιοι/ες επιτρέπεται να έχουν μαζί τους στυλό μπλε ή μαύρο ανεξίτηλης μελάνης, μολύβια, γομολάστιχα, ένα μπουκαλάκι νερό ή αναψυκτικό.
  • Οι υποψήφιοι/ες επιτρέπεται να έχουν μαζί τους γεωμετρικά όργανα όταν εξετάζονται σε μαθήματα που περιλαμβάνουν γραφικές παραστάσεις στην ύλη.
  • Κάθε υποψήφιος/α θα παραλάβει μόνο ένα τετράδιο και για το λόγο αυτό πρέπει να διαχειριστεί τις σελίδες του τετραδίου με φειδώ. Δεύτερο τετράδιο δεν θα δοθεί, αφού οι σελίδες του τετραδίου είναι επαρκείς για τις απαντήσεις. Οι εξεταζόμενοι/ες δεν πρέπει να τσαλακώνουν το τετράδιό τους ούτε να διπλώνουν τα εξώφυλλά του.

Η Δ/νση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου ΓΕ.Λ. Καρδίτσας εύχονται στους υποψηφίους « Καλή επιτυχία!»