Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

 

30-1-2024

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 από  το  διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου  Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου  Γενικού Λυκείου Καρδίτσας   προς  τους  γονείς  και  κηδεμόνες   των   μαθητών-μαθητριών   του   σχολείου,   για    συνάντηση    την   Τρίτη  6  Φεβρουαρίου  στις  5:30 μμ  στην αίθουσα εκδηλώσεων του   2ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας

 

10-5-2023

Διοικητικό συμβούλιο:

ΚΑΜΙΝΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ)

ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ)

ΚΑΡΑΘΑΝΟΣ ΘΑΝΟΣ (ΤΑΜΙΑΣ)

ΤΑΝΤΟΥ ΝΤΙΝΑ (ΜΕΛΟΣ)

ΚΟΥΤΣΩΝΗ ΝΑΤΑΣΑ (ΜΕΛΟΣ)

ΦΕΡΦΥΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑ (ΜΕΛΟΣ)

ΛΑΧΑΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΜΕΛΟΣ)

email  του συλλόγου:    sgk2gelkard@gmail.com

 

15-5-2023

Επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Αγαπητοί Γονείς και Αγαπημένα μας Παιδιά,

Είμαστε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών του 2ου Γενικού Λυκείου Καρδίτσας που εκλέχθηκε κατά τις τελευταίες αρχαιρεσίες (θα λειτουργήσουμε με κυκλική εκπροσώπηση) .

Αν και είμαστε στο τέλος της τρέχουσας εκπαιδευτικής χρονιάς, θέλουμε αυτή η επιστολή να μην ληφθεί ως μία τυπική ανακοίνωση, αλλά ως η αρχή μιας νέας συνεργασίας και ένα μήνυμα εγρήγορσης προς όλους. Θέλουμε να γίνει αντιληπτό και κατανοητό ότι η ύπαρξη και η καλή λειτουργία του Συλλόγου αφορά όλους μας, παιδιά, καθηγητές και γονείς.

Σκοπός μας είναι  ο Σύλλογος που λειτουργεί με εθελοντική συμμετοχή, να συνδράμει ποικιλότροπα με όλες του τις δυνάμεις στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων του, πάντα σε συνεργασία με τον σύλλογο διδασκόντων και τους μαθητές, για τη καλύτερη λειτουργία του Σχολείου. Προς όφελος των παιδιών μας που είναι και οι τελικοί αποδέκτες της όποιας προσπάθειας και ενέργειάς μας , να μπορεί να στέκεται δίπλα σας, μαζί σας, για ό,τι σας απασχολεί και σας προβληματίζει.

Στο πλαίσιο αυτό ήμαστε ανοιχτοί να ακούσουμε και εμείς από την πλευρά μας οτιδήποτε θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας.

Αυτή είναι και η μοναδική μας επιθυμία και επιδίωξη, ούτως ώστε τα παιδιά μας να μην στερηθούν τίποτα από αυτά που δικαιούνται και αξίζουν να έχουν.

Οι καιροί που βιώνουμε είναι δύσκολοι για όλους μας αλλά δεν πρέπει κανείς μας να παραιτηθεί από την προσπάθεια να αλλάξουμε ότι μπορούμε προς το καλύτερο για την σχολική ζωή και όχι μόνο.  Έτσι, με όσα μπορεί κανείς να προσφέρει από το υστέρημα του χρόνου του, από την οικονομική συνδρομή του ως μέλος του Συλλόγου, από την παρουσία του στις συνεδριάσεις και στις εκδηλώσεις του, από τις ιδέες και τις προτάσεις του, να προσπαθήσουμε όλοι μας να ανταποκριθούμε, στις απαιτήσεις των σημερινών καιρών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας ενεργεί συλλογικά προς αυτή την κατεύθυνση.

Οι δίαυλοι επικοινωνίας ανάμεσα στο Σύλλογο Γονέων και τους γονείς του σχολείου μας είναι ανοιχτοί για ό,τι χρειαστεί μέσω του email  του συλλόγου:    sgk2gelkard@gmail.com  και  των τηλεφώνων μας.(στη διάθεση όποιου/οιας  τα χρειαστεί, από τη διεύθυνση του σχολείου)